Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Lezyne Strip Pro Alert Drive 300lm Achterlicht zwart

De Strip Alert Drive is een innovatief LED-achterlicht voor fietsen. Deze lamp beschikt over de nieuwste Alert technologie. Met 300 Lumen is dit een ideaal achterlicht.

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 22%
Lezyne Strip Pro Alert Drive 300lm Achterlicht zwart
Van: €59,95Nu: €46,95
in winkelwagen

Lezyne Strip Pro Alert Drive achterlamp

De Lezyne fietslamp is een van de sterkste achterlichten op de markt, met een maximale lichtopbrengst van wel 300 lumen. In tegenstelling tot de normale Strip Drive Pro, heeft de Alert uitvoering een remlichtfunctie. Wanneer je afremt, zal de lamp feller gaan branden. Dit zorgt ervoor dat je nog meer opvalt voor achteropkomend verkeer.

De Wide Angle Optics lens, met 5 efficiënte ingebouwde LED's, biedt ruim 270° zichtbaarheid zodat je veilig over straat kunt. Je bent hierdoor ook beter zichtbaar voor verkeer dat je vanaf de zijkant nadert.

De Lezyne  Strip Drive Pro Alert heeft 5 verschillende standen, waarvan 2 continu- en 3 knipperstanden. De meest opvallende stand is de "Daytime Flash" op 300 lumen. De geheugenfunctie zorgt bij inschakelen ervoor dat altijd de laatst gebruikte lichtstand wordt geactiveerd. Je hoeft dus nooit meer te zoeken naar je favoriete modus.

Het Strip Pro Alert Drive achterlicht kan tot maximaal 28 uur branden op een enkele laadbeurt en is in 2 uur weer volledig opgeladen met de meegeleverde micro-USB-kabel.

De Strip Drive Pro Alert fietslamp is te monteren op alle ronde zadelpennen maar kan ook op de meeste aerodynamische zadelpennen gemonteerd worden. De lamp is hiermee perfect voor forenzen die zich dagelijks in druk verkeer mengen, maar ook ideaal voor wielrenners en mountainbikers die regelmatig over slecht- of onverlichte wegen fietsen.

Standaard meegeleverd

  • Lezyne Strip Pro Alert Drive achterlicht
  • Siliconen zadelpenbevestiging
  • Micro-USB kabel
  • Handleiding


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X