Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Lezyne CNC floor drive Y11 zwart vloerpomp

De pomp beschikt over een extra grote en precieze 3.5 Inch drukmeter

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 23%
Lezyne CNC floor drive Y11 zwart vloerpomp
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €109,95Nu: €84,95
in winkelwagen

Lezyne CNC vloerpomp Y11 zwart

De pomp beschikt over een extra grote en precieze 3.5 Inch drukmeter en levert een maximale druk van vijftien bar. Het heeft een extra lange, met nylon versterkte, gevlochten slang met aluminium koppeling. Duurzaam geanodiseerde hoogglans afwerking.

 

ABS-1 Pro
De vloerpomp is uitgerust met de nieuwe ABS-1 Pro. De ABS-1 Pro is volledig aangepast aan de nieuwe vermogens van de Year 11 pompen. De chuck is zo gemaakt dat hij gemakkelijk en snel aan te sluiten is op alle Presta en Schrader ventielen. Dankzij een hoek van 90 graden is de ABS-1 Pro gemakkelijk in gebruik en kan hij ook gebruikt worden op disc-wielen.
Als u de Air Bleed System (ABS) knop indrukt, laat je de druk tussen het ventiel en de band ontsnappen. Meestal kan je het ventiel niet losmaken als er te veel druk op zit, maar het ABS systeem voorkomt dit. Met het Quick release ontwerp kan je de ABS Chuck makkelijk van een Presta ventiel loskoppelen en van een Schrader losdraaien.

 

  • Gewicht: 1.45 kg
  • Maximaal: 220psi | 15bar
  • Afmeting (LxBxH): 15 x 20 x 63,5 cm


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X