Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Lezyne Gravel Digital Drive Pro 3.5 Inch vloerpomp Zwart

De Gravel Digital Drive is een hoogwaardige vloerpomp voor fietsen. De fietspomp is, met een middelgrote cilinder, speciaal ontworpen voor gravel bikes en andere fietsen met middelgrote banden.

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 21%
Lezyne Gravel Digital Drive Pro 3.5 Inch vloerpomp Zwart
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €104,95Nu: €82,95
in winkelwagen

Lezyne Gravel Digital Drive Pro 3.5 Inch vloerpomp

is een hoogwaardige vloerpomp voor fietsen. De Lezyne Lezyne Gravel Digital Drive Pro 3.5 Inch vloerpomp is, met een middelgrote cilinder, speciaal ontworpen voor gravel bikes en andere fietsen met middelgrote banden.

De chuck (ventielaansluiting) is speciaal ontworpen zodat het de luchtstroom bevorderd in de banden. De loop en de zuiger van de Gravel Digital Drive is gemaakt van goede kwaliteit en duurzaam staal. De Pomp is gemonteerd op een stevige Composite Matrix-basis.

De Gravel Digital Drive is een veelzijdige en efficiënte pomp dankzij de extra lange slang. Ook zit er een 3,5 inch (88,9MM) digitale meter op. Deze zorgt ervoor dat u een nauwkeurige meting kan maken tot 6,9 bar.

Het klassieke houten handvat is zeer stijlvol en erg comfortabel in het gebruiken. Deze Pomp is door Lezyne zelf gemaakt en op 100% kwaliteit gecontroleerd. Ook is de pomp volledig herbouwbaar. Dit geeft de garantie dat u de Gravel Digital Drive langdurig kunt gebruiken.

 

Specificaties Lezyne Gravel Digital Drive Pro 3.5 Inch vloerpomp

  • Drukmeter vloerpomp: digitaal
  • Max. druk (bar) : 6,9
  • Kleur (basis) : Gloss Black
  • Materiaal : Staal


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X