Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

SIS Go Hydro Tablet Ananas & Mango, per 2 buisjes

Er zitten 20 tabletten in een buisje, u ontvangt 2 buisjes

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 18%
SIS Go Hydro Tablet Ananas & Mango, per 2 buisjes
40 Tablets (2 buisjes)
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €22,00Nu: €17,95
in winkelwagen

SIS Go Hydro Tablet

Go Hydro van SiS Sportvoeding is bijzonder geschikt om spierkramp door overmatig zweten te voorkomen tijdens fietsen, hardlopen en andere duursporten.

Deze sportdrank bevat praktisch geen calorieën (15 kcal per liter) en is daarom een perfecte sportdrank als je vocht op wil nemen, zonder dat je de calorieën wil. Ideaal voor bijvoorbeeld lage intensiteit sporten of sporters die op dieet zijn. Go Hydro bevat een hoge hoeveelheid natrium (zout) (30mmol/l= 0.700 gram/liter) wat optimale hydratatie bevordert voor intensieve inspanning in de hitte

Gebruiksadvies van de SiS Go Hydro:

Go Hydro wordt als bruistablet aangeboden, inhoud 20 bruistebletten per buisje. Vermengen 1 bruistablet op een bidon 500 ml water.

Go Hydro heeft praktisch geen calorieen en is daarom de perfecte oplossing om vocht op te nemen en daarbij de inname van calorieen te minimaliseren.

Go Hydro is bijzonder geschikt om vocht op te nemen tijdens intensieve inspanning in de hitte door de hoeveelheid natrium (30 mmol/l = 0,700 gram/l).

 

U ontvangt 2 buisjes (40 tabletten in totaal)Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X