Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

3Action energy mix lemon 1000gr

Een koolhydraatrijke energiedrank voor een snelle aanlevering van extra energie

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
3Action energy mix lemon 1000gr
1000 gram
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
€26,95
in winkelwagen

3Action energy mix lemon 1000 gram

3Action Energy Mix is een koolhydraatrijke energiedrank (in poedervorm) die bestaat uit een complex van snelwerkende- en traagwerkende suikers, waardoor een snelle en constante energievoorziening gegarandeerd wordt.

Een mineraal - zout samenstelling voorziet dat de verloren zouten worden aangevuld. Door de hoge concentratie aan koolhydraten is 3Action Energy Mix uiterst geschikt voor recuperatie.

Deze verfrissende energiedrank is goed verteerbaar (PH gecontroleerd) en bevat de speciale 3Action Antikramp-formule.

Smaak: Lemon

Kerneigenschappen:

  • Extra energie
  • Snelle recuperatie
  • Krampwerend
     

Gebruiksaanwijzing: Los 2 maatschepjes op in 500ml water (= 1 bidon). 3Action Energy Mix kan zowel tijdens als na de inspanning worden gedronken.

Beschikbaar in: Potten met een inhoud van 0,5kg en 1kg. Om de kwaliteit en houdbaarheid te bevorderen is het poeder extra verpakt in zakken van 0,5kg.

Ingrediënten: suiker, dextrose, isomaltulose* (= Palatinose) (5%), aroma: citroenaroma, voedingszuur: E330, zout, zuurteregelaar: E500, anticoagulant: E341.

(*) Isomaltulose is een bron van glucose en fructose.



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X