Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Wahoo KICKR Power V5.0 Smart Trainer Direct Drive

Maximaal vermogen: 2200 Watt Nauwkeurigheid: +/- 1% Maximale helling: 20%

 • Geen verzendkosten
 • 30 dagen retourrecht
 • Je bespaart 35%
Wahoo KICKR Power V5.0 Smart Trainer Direct Drive
Direct uit voorraad leverbaar!
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €1199,00Nu: €779,00
in winkelwagen

Wahoo KICKR Power V5.0 Smart Trainer

De ongekend populaire Wahoo KICKR Power smart Trainer is vernieuwd en afgestemd op de wensen van de meest veeleisende wielrenners. Deze nieuwe editie is de stilste op de markt en voorzien van een extra zwaar vliegwiel om fietsers een nog betere fietservaring te bieden. De cassette (11-speed 11-26) wordt standaard meegeveleverd!

Tevens is de nieuwe Wahoo Kickr Power V5.0 trainer voorzien van de Axis Action Feet pootjes. Deze pootjes kunnen tot wel 5 graden zijdeling meebewegen, waardoor een extreem realitisch fietsgevoel wordt gecreëerd. Een groot bijkomend voordeel is dat je minder snel vermoeid raakt, waardoor je langere ritten op jouw trainer kunt maken.

Met de meegeleverde adapters kun je eenvoudig aanpassen hoe stijf deze zijdelingse bewegingen aanvoelen. Zo zal een sprinter kiezen voor een stijvere afstelling dan een fanatiek klimmer. Wat voor jou de beste afstelling is, is een kwestie van uitproberen.

Deze trainer biedt jou de ultieme trainingservaring.

De Wahoo Kickr Power V5.0 trainer kan een stijgingspercentages tot 20% simuleren en communiceert met diverse devices via Bluetooth Smart en ANT+. 

 

kenmerken Wahoo KICKR Power V5 Smart Trainer :

 • Maximaal vermogen: 2200 Watt
 • Nauwkeurigheid: +/- 1%
 • Maximale helling: 20%
 • Voorzien van Axis Action Feet pootjes
 • Inclusief cassette: SRAM/Shimano 11 Speed (11-26)
 • Vereiste cassette: 8/9/10 SRAM/Shimano
 • Cadans: Inclusief RPM cadans sensor
 • Achterwiel Maat: Road: 24’’, 650c, 700c. MTB: 24’’,26’’,650b,29’’
 • Accessoires: KICKR CLIMB, KICKR DESK, KICKR HEADWIND, KICKR MAT, TICKR Heart Rate Monitors (Alle accessoires worden apart verkocht)
 • Connectie via Bluetooth, ANT+ en FE-C
 • Compatibel met iOS, Android en Windows.

 

Cassette wordt meegeleverd!
De trainer is voorzien van een 11-26 11-speed cassette. Daarnaast is de KICKR compatible met 10-9-8 speed cassettes.

 

De Wahoo KICKR Power, gebruikt door Team Sky, is de ultieme trainingservaring. De Wahoo KICKR Power is de slimste smart trainer op de markt- geen andere trainer heeft meer software opties.

 

De vernieuwde KICKR Power V5.0 Smart Trainer

Een nieuw bijna stil design, gecombineerd met een groter vliegwiel, zorgt ervoor dat KICKR de meest realistische binnentraining ervaring biedt! KICKR biedt vitale fiets statistieken, inclusief snelheid, afstand en kracht, terwijl de meegeleverde cadans sensor de cadans gegevens levert.

Het zware frame en componenten bieden de beste precisie, stabiliteit en duurzaamheid. Ook heeft deze vernieuwde KICKR een voorgeïnstalleerde cassette, een handig handvat en een snelle aanpassing van de wiel hoogte

 

Haal het meest uit jouw KICKR Power Smart trainer

Rijdt met de KICKR langs virtuele routes en gesynchroniseerde video’s om de perfecte route te rijden en de meest realistische fiets ervaringen te beleven. Download Zwift, Fulgaz, Rouvy of Kinomap op jouw computer, tablet of smartphone voor een optimale fietservaring!

KICKR levert de nauwkeurigheid en respons die nodig zijn om de moeilijkste kracht sessies te bereiken. Trainerroad of The Sufferfest zijn apps die jou daarbij kunnen helpen!

 

De ELEMNT GPS bike computer

bestuurt de KICKR rechtstreeks in meerdere modi, waaronder re-riding en outdoor routes, het importeren van geplande workouts of het instellen van jouw doelstellingen in wattages!

Installeer de Wahoo- en de ELEMNT companion app voor het beste resultaat.

 

Aanbevolen Accessoires (apart te bestellen):

 • KICKR climb; De KICKR Climb simuleert een helling tot 20% en kan dalen tot 10%.
 • KICKR headwind: De ventilator kan handmatig gekoppeld worden aan ANT+ snelheids sensoren, hartritme monitoren en smart trainers om rijders met maximaal 48 km/u frisse lucht toe te blazen.

 

 

 Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X