Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Elite Suito T Direct Drive fietstrainer 2022

Wordt geleverd met Voorwiel Blok

 • Geen verzendkosten
 • 30 dagen retourrecht
 • Je bespaart 21%
Elite Suito T Direct Drive fietstrainer 2022
Van: €659,00Nu: €519,00
in winkelwagen

Je kunt bij ons een Elite Suito aanschaffen waar wij voor jou alvast een 10-of 11-, of 12-speed cassette op gemonteerd hebben (verhouding 11-28 of 11-32). 

 

 

 • Slope simulation : 15%
 • Accurate measurement 2.5%
 • Power output 1900w
 • Geschikt voor 130 x 5 mm / 135 x 5 mm / 142 x 12 mm as

 

 

Elite Suito T  Direct Drive fietsrainer

Suito is de nieuwste innovatie in het assortiment indoor-fietstrainers van Elite. Suito is krachtig, solide en stil en is een interactieve hometrainer die is ontworpen om u een gemakkelijke, realistische en nauwkeurige trainingservaring voor indoor fietsen te bieden.

 

Door een snelle en eenvoudige Plug & Play-opstelling zorgt de Elite Suito voor maximale compatibiliteit met de meeste fietsen, waardoor het zichzelf positioneert als een van de best presterende en gemakkelijk te gebruiken hometrainers waar een fietser op zou kunnen hopen.

Krachtig, stabiel, nauwkeurig en klaar om te gebruiken. Ben je klaar?

 

De stevige stalen structuur is een ander onderscheidend kenmerk van deze hometrainer - het is ideaal om stabiliteit en duurzaamheid te garanderen, zelfs tijdens de meest intense sprints.

Elegant en agressief, solide en krachtig - Suito heeft een bredere steunbasis met voorgemonteerde poten, ontworpen om automatisch op hun plaats te vergrendelen wanneer deze wordt uitgevouwen.

Het is alles wat u nodig heeft om zo snel mogelijk met uw indoor fietstrainingen te beginnen. Bovendien zorgt het gestroomlijnde ontwerp voor compatibiliteit met verschillende fietsmodellen en tandwielsets op de markt. S

De Elite Suito heeft een slanke design, geïntegreerde handgreep en een kleinere formaat. Dat maakt dat de Suito gemakkelijk te vervoeren en op te bergen is, u hoeft zich geen zorgen te maken over hoeveel ruimte die het in beslag neemt.

 

Elite Suitom T: Nauwkeurig en krachtig

Hoeveel voordelen kunnen we u bieden om uw doelen bij elke training te bevorderen? Het antwoord is: kracht, nauwkeurigheid, interactiviteit.

Elite Suito simuleert hellingen tot 15% met een nauwkeurigheid van ± 2,5%. Deze cijfers maken het een van onze meest performante interactieve hometrainers.

Met meer dan 1900 watt weerstand bij 40 km / u snelheid, is Suito absoluut een van de krachtigste hometrainers op de markt, het ideale hulpmiddel om al je kracht vrij te maken, zelfs de meest veeleisende sprints.

Het beschikt ook over vele functies die zijn ontworpen om een compleet vermogensmeetsysteem te leveren, om u een nauwkeurige trainingservaring te bieden:

 

 • Power Meter Link (PML)

Het is een functie waarmee de hometrainer een ergometer kan gebruiken die al op uw fiets is geïnstalleerd als stroombron.

 • Spindown

Een kalibratieprocedure voor de hometrainer die rekening houdt met alle wrijvingswaarden die in de loop van de tijd en tijdens gebruik veranderen en die de nauwkeurigheid van de rem beïnvloeden en de effecten op de weerstand compenseert die door de hometrainer wordt gegenereerd. 

 • Temperatuur compensatie algoritme

Een functie waarmee de hometrainer de variaties als gevolg van oververhitting van de rem kan compenseren en de resulterende gegevens in aanmerking kan nemen bij het berekenen van het vermogen.

 • Cadans zonder sensor 

Alle hometrainers van Elite verzenden onmiddellijk gegevens over vermogen, snelheid en cadans, waardoor ze zichzelf instellen als effectieve instrumenten om een ??nauwkeurig trainingsprogramma en zoveel mogelijk buitenactiviteiten te repliceren. Cadans wordt gemeten via een praktische sensorloze technologie (dat wil zeggen, geen sensoren die op uw fiets moeten worden toegepast) en wordt berekend op de Suito als functie van snelheidsvariaties.Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X