Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Tacx T8000 NEO Bike Fietstrainer - Direct drive

De Tacx Neo Bike Smart is de next level in indoortraining.

 • Geen verzendkosten
 • 30 dagen retourrecht
Tacx T8000 NEO Bike Fietstrainer - Direct drive
geen voorraad
€2599,00
in winkelwagen

Deze trainer kan omwille het gewicht niet verstuurd worden, Deze dient opgehaald te worden.

 

Tacx T8000 NEO Bike Fietstrainer - Direct drive


De Tacx Neo Bike Smart is de next level in indoortraining. De Tacx Neo Bike Smart heeft namelijk alles en is een complete fiets en is gewoon het neusje van de zalm. Je kunt er mee schakelen als een racefiets, heeft de echte racefietshouding en is een stuk intelligenter dan die.

De nieuwste smart bike
De Neo Bike Smart maakt weinig geluid en geeft de gebruiker tijdens de training meer (directe) controle met behulp van handige trainingsapps. Een smart fietstrainer is dus eigenlijk een ‘next-level’ spinningfiets voor de echte fanatiekelingen onder ons.
Het uiteindelijke doel van smart bikes zoals de Tacx Neo Bike Smart is om de ervaring van fietsen binnenshuis identiek te maken aan dat van buiten plus het gemak en comfort van de extra opties tijdens de rit.

Functies
Wat opvallend is zijn de twee kleine waaiers aan de zijkant van de fiets. De snelheid van de waaiers wordt bepaald door je hartslag en snelheid. Maar je kunt hem ook zelf afstellen naar jouw persoonlijke voorkeur.

Zitpositie
Hij heeft een echte racefietshouding en met de versnellingen kun je schakelen als bij een echte racefiets!

Tablethouder
Er zit een tablethouder op en twee usb ports onderaan waarmee je dus zowel je tablet als telefoon (of een ander apparaat) kunt opladen tijdens het trainen.

Oplader
Er zit een oplader voor de smart bike zelf aan de achterkant. Maar de fiets wekt ook zijn eigen energie op waardoor deze soms (of meestal) overbodig zal blijken.

Display unit
Onder de tablethouder zit het ‘display-unit’ waarop je ook de hartslag, snelheid, helling en versnelling kunt checken. Er zitten standaard handvaten op die je eventueel kunt vervangen met handgrepen die je fijner vindt in gebruik. Achter de handvaten zitten de versnellingen en remmen.

Specificaties Tacx T8000 NEO Bike Fietstrainer - Direct drive

 • Afmetingen inclusief verpakking 120 x 80 x 29 cm (lxbxh)
 • Gewicht 58 kg
 • Vermogen 2200 Watt
 • Inclusief trainingscomputer Ja
 • Hartslagfunctie Ja
 • Virtueel trainen Ja
 • Gewicht 58 kg
 • Kleur Zwart
 • Product gewicht 50 kg
 • Type fietstrainer Direct drive
   


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X