Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Tacx Hartslagband T1994

De waterbestendige hartslagband van Tacx is een sensor die draadloos communiceert via zowel ANT+ als Bluetooth®

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 22%
Tacx Hartslagband T1994
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €59,90Nu: €46,95
in winkelwagen

TACX Hartslagband T1994

De waterbestendige hartslagband van Tacx is één van de weinige sensoren die draadloos communiceert via zowel ANT+ als Bluetooth® Smart.

Hierdoor kun je de sensor tijdens het sporten gebruiken in combinatie met bijna alle andere apparaten, zoals een sporthorloge, een tablet of smartphone met sportapplicaties, een Garmin apparaat of een Tacx trainer.

Dit maakt het bijhouden van je prestaties nog makkelijker en leuker.

Via ANT+ en Bluetooth® Smart geeft de sensor je hartslaggegevens draadloos door. Je kunt de Heart rate belt gebruiken met de Smart trainers van Tacx, maar ook bij het buiten fietsen en bij andere sporten zoals hardlopen en fitness.

 

Bluetooth versie

De benodigde versie is Bluetooth 4 en hoger.

Heb je een andere Bluetooth versie en wil je de hartslagband koppelen aan je smartphone of tablet, dan kun je een daarvoor ontwikkelde ontvanger gebruiken. Voor een apparaat van Apple (iPhone) gebruik je de Wahoo ANT+ Dongle. Voor een apparaat met micro USB ingang gebruik je de Tacx ANT+ Dongle.

 

Bereik TACX Hartslagband T1994

Betrouwbaar draadloos bereik tot 10 meter.

 

VerpakkingTACX Hartslagband T1994

De Heart rate belt wordt geleverd met sensor, band en batterij.Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X