Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Tacx Trainer software 4.0 T1990.04 advanced

Laat je overweldigen door de Tacx Trainer software 4.0 en betreed al fietsend virtuele werelden die nog echter zijn dan echt

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 11%
Tacx Trainer software 4.0 T1990.04 advanced
geen voorraad
Van: €129,00Nu: €114,95
in winkelwagen
Tacx Trainer software 4.0 T1990.04

De Tacx Trainer software 4.0 is uniek in zijn soort. Met deze hypermoderne software betreed je al rijdend op de Tacx trainer virtuele omgevingen die nog echter zijn dan echt. De wereld op je scherm is niet meer te onderscheiden van de werkelijkheid. Wie zich eenmaal heeft laten overweldigen, wil nooit meer terug.

De virtuele wereld wordt werkelijkheid. Volledig nieuwe terreinen, 3D objecten, belichting en levensecht geluid maakt de VR wereld compleet. De Tacx trainer software 4.0 biedt overweldigend entertainment dat nooit eerder is vertoond.

 

 

Beschrijving Tacx Trainer software 4.0 T1990.04

De virtuele wereld wordt werkelijkheid Tacx is een pionier op het gebied van fietsen in virtuele omgevingen en zet nu een nieuwe stap in de ontwikkeling van Virtual Reality. Tweeënhalf jaar is intensief gewerkt aan unieke software waarmee de virtuele wereld niet meer te onderscheiden is van de werkelijkheid. Volledig nieuwe terreinen werden ontworpen, voorzien van wegen met hoogteverschillen en realistische bochten. 3D gebouwen, bomen en auto’s gaven elk terrein een specifiek karakter. Belichting zorgde voor de juiste sfeer en levensecht geluid maakte de VR wereld compleet. Het resultaat? De Tacx Trainer software 4.0, overweldigend entertainment dat nooit eerder is vertoond.

 

Ook nieuwe renners, fietsen en kleding

Behalve nieuwe terreinen in Italië en Amerika hebben ook de VR rijders, de fietsen en de kleding een metamorfose ondergaan. De renners en rensters ogen scherper en realistischer dan ooit. En dankzij het verbeteren van de opstartmenu’s kan er nu nog makkelijker en sneller worden gestart.

 

Nu kopen en later gratis updaten

Alle VR renners kunnen de nieuwe Tacx Trainer software los bestellen. Deze versie 4.0 wordt in de loop van de tijd steeds verder uitgebreid. Tacx is druk bezig met het ontwikkelen van extra features, zoals een extreem realistische gameplay en levensechte interactie met tegenstanders en andere elementen. Regelmatig zullen er updates verschijnen, die je gratis kunt downloaden. Let op: deze versie wordt door Tacx niet standaard bij de VR trainers meegeleverd en wordt alleen los aangeboden.

 

Let Op: Niet geschikt voor Windows XP en Mac

Helaas is de Tacx Trainer software 4.0 niet geschikt voor Windows XP en Mac. De software is alleen compatible met Windows Vista en Windows 7Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X