Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Ortlieb Back Roller City zwart 2 stuks

Waterdichte fietstassen (achter) met eenvoudige en snelle montage

 • Geen verzendkosten
 • 30 dagen retourrecht
Ortlieb Back Roller City zwart 2 stuks
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
€79,95
in winkelwagen

Ortlieb Back Roller City

Het hoeft niet altijd een lange outdoortocht te zijn: ook bij citybikers zullen de grote flexibiliteit van de nieuwe Front- & Back-Roller City van Ortlieb goed van pas komen. Of u nu zowel voor als achter beide tassen aan de fiets heeft of slechts één tas achter: met deze tassen neemt u uw picknick mee het bos in, uw sportspullen mee naar de fitnessstudio en de zware boodschappentassen mee naar binnen. De krachtige reflectoren van 3M Scotchlite reflectiemateriaal aan de zijkanten van de tassen zorgen voor verhoogde verkeersveiligheid. Een wezenlijk voordeel: de Ortlieb Front- & Back-Roller City tassen hoeven niet telkens te worden gemonteerd als u opstapt.

Dankzij het innovatieve Quick-Lock1 ophangsysteem is één klik genoeg om de tas aan de fiets te bevestigen. Wie meer wil, krijgt meer. Want de voordelige Basics kunnen worden uitgebreid: beide modellen zijn voorzien van een randbescherming met gleuven waaraan het Ortlieb fietstassendraagsysteem kan worden aangebracht.

 

kenmerken Ortlieb Back Roller City:
 • voor bagagedragers met een buisdiameter tot 16 mm
 • inclusief 8 mm en 11 mm reduceerstukken
 • rolsluiting met steeksluitingen
 • reflectoren van 3M Scotchlite aan de zijkanten
 • afzonderlijk of per paar te gebruiken
 • Ortlieb Back-Roller City tassen zijn eenvoudig schoon te maken
 • hoogte: 42 cm
 • breedte boven: 32 cm
 • breedte onder: 23 cm
 • diepte: 17 cm
 • gewicht: 1520 gram per paar
 • volume: 40 liter per paar
 • materiaal: PD620/PS490 (polyesterweefsel met PVC coating)
 • prijs per 2 stuks
 
Ortlieb Quick Lock 1

De Quick-Lock bevestigingssystemen van de Ortlieb fietstassen maken een snelle en veilige bevestiging aan bagagedragers mogelijk. Ze worden aangeduid als zelf-sluitende bevestigingssystemen. In het geval van beschadiging kan het systeem vervangen worden.

Er zijn twee versies van het QuickLock systeem verkrijgbaar, namelijk:

 • QuickLock 1
 • QuickLock 2
 
Quick Lock 1

Door het optillen van de tas aan het handvat worden de haken automatisch ontgrendeld. De tas kan dan aan de bagagedrager worden bevestigd. Zodra het handvat wordt losgelaten, vergrendelen de haken zich weer automatisch. De bevestigingscomponenten kunnen eenvoudig worden afgesteld met een imbussleutel (nummer 3). De haken kunnen eenvoudig op de gewenste afstand worden gebracht en worden vastgeschroefd. De onderste haak, bevestigd op een ellipsvormige rail, kan variabel horizontaal en verticaal versteld worden en tevens in stappen van 45 ° worden gedraaid. De Front- Roller Classic en de Sport-Packer Classic zijn voorzien van een onderste rail die tevens fungeert als bescherming tegen doorschuren rond de voorste snelspan-as (vooral bij Lowrider-bagagedragers). Dankzij verschillende grote inzethaken kan de QL1-haak variabel worden afgesteld op bagagedragers met een buisdiameter van 8- 16 mm. In sommige situaties is het wellicht vereist om additionele snelstraps te gebruiken. Hiervoor heeft Ortlieb een flexibele plastic strap dat aan de QL 1 rail en de buis is bevestigd.

Ortlieb Waterdicht!

Dat was het allerbelangrijkste voor het hedendaagse Ortlieb dat in 1982 door Harmut Ortlieb in Nürnberg werd opgericht. In 2002 vierden ze hun twintig-jarig bestaan. De eerste artikelen werden puur gemaakt voor eigen gebruik omdat ze op dat moment gewoonweg niet verkrijgbaar waren. Deze producten werden, heel klassiek, ontwikkeld in de schuur achter het huis: ter voorbereiding op zijn eerste fietsvakantie en latere outdoor activiteiten, naaide Hartmut op zijn moeders naaimachine zijn eerste dry-bags en maakte hij fietstassen uit dekzeil van vrachtauto’s.

Wat toen met heel primitieve hulpmiddelen is begonnen, is nu uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevend hightech onderneming met honderd medewerkers. Ook het assortiment is ondertussen uitgegroeid tot meer dan driehonderd individuele producten.

Vandaag de dag is alles ondergebracht onder één en hetzelfde dak: van het ontwikkelen van de producten, tot het produceren, verkopen, distribueren en de marketing. Karakteristiek voor alle Ortlieb artikelen is de waterdichte afsluiting. Veel van de verschillende onderdelen zijn gepatenteerd en werden/zijn maatgevend in de tweewieler- en outdoormarkt.

Ortlieb is “Made in Germany” en staat garant voor kwaliteit.Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X