Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

SIDI Cape Mountainbike schoen zwart

Het kleine broertje van de Sidi Drako

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 11%
SIDI Cape Mountainbike schoen zwart
Maat 42
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Maat 43
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Maat 44
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Maat 45
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Maat 46
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Maat 47
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Maat 48
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €229,95Nu: €204,95
in winkelwagen

Let op! Sidi schoenen zijn gebaseerd op een Italiaanse leest. Kies daarom altijd 1 maat groter!

 

SIDI Cape Mountainbike schoen zwart

De Sidi Cape mountainbikeschoen is nieuw en het kleine broertje van het topmodel. De combinatie van de Competition zool en een comfortabele pasvorm zorgen voor de beste tractie op elk terrein. Om de schoen perfect om de voet te laten sluiten is de schoen voorzien van een gesp en het Techno-3 sluiting.

Volgens Sidi positioneert de Sidi Cape zich in de mid-range. ”Met een paar aanpassingen ten opzichte van de topmodellen is deze schoen uiterst geschikt voor semicompetitief gebruik”.

 

kenmerken SIDI Cape Mountainbike schoen zwart

  • Soft Instep systeem
  • Caliper Buckle sluiting
  • Techno-3 Systeem
  • MTB Competition zool
  • Compatibel met SPD-MTB-pedalen
  • Kleur: Zwart/Zwart

 

MTB Competition zool

De zool is gemaakt van composiet en voorzien van optionele spikes voor natte en modderige omstandigheden. Deze spikes kun je los monteren en zijn geplaatst achter de eerste set vaste noppen om extra tractie te genereren.

 

Caliper Buckle Sluitsysteem

waarmee de bovenste riem zelfs tijdens het rijden op de millimeter precies kan worden afgesteld door de middelste gesp omhoog te trekken. Om de sluiting te openen, moet je de gespen aan de zijkanten omhoog trekken. Via het knopje bovenaan de sluiting kun je de riem tandje voor tandje losmaken.

 

Soft Instep 2 systeem

Anatomisch gevormde, comfortabele riem bovenop de voet in combinatie met een zacht en thermisch gevormd materiaal. De riem verdeelt de druk gelijkmatig over voetboog kan aan weerszijden worden afgesteld om een perfect gecentreerde positie te bereiken en is bovendien vervangbaar.Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X