Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

CarbonPro biologische onderhoudsmiddelen starters/travelkit

Professionele 6 delige onderhoudskit in handig meeneemformaat

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
CarbonPro biologische onderhoudsmiddelen starters/travelkit
geen voorraad
€16,95
in winkelwagen

CarbonPro starters/travelkit

 

CarbonPro starters/travelkit bevat:

  • Herbruikbaar en afsluitbaar tasje
  • Microvezel doekje
  • CarbonPro Lite Wet Lube 60ml; is gemaakt voor natte rijomstandigheden. Deze Lube beschermt tegen water en blijft langdurig zitten en geeft niet toe. De Lube valt bestaande corrosie aan en beschermt de plek en voorkomt zo dat er weer water bij kan komen wat nieuwe corrosie kan veroorzaken.
  • Lite Dry Lube 60ml; is perfect voor dagelijkse gebruik. Het beschermt de ketting en componenten tegen vuil en corrosie.
  • Dri Shine 60ml; is een revolutionaire manier van reinigen en verzorgen van uw fiets elke dag, overal en altijd. En biedt UV-bescherming om oxidatie te voorkomen
  • Chain Cleaner 60ml; de kettingreiniger is een krachtige ontvetter dat alle vet en vuil moeiteloos verwijdert en biedt UV-bescherming om oxidatie te voorkomen.

 

 

over CarbonPro Sports

CarbonPro Sports biedt een unieke, revolutionaire benadering van de onderhoud van de fiets, waarbij het welzijn van de fietser, de fiets en het milieu het belangrijkst zijn. De producten en de verpakking zijn volledig biologisch afbreekbaar.

CarbonPro Sports is meer dan alleen fietsverzorging en onderhoud, zij bieden  een ervaring, een manier van leven en een identiteit aan degenen die voor CarbonPro kiezen.

De gehele CarbonPro Sports productlijn is gemaakt van de beste ingrediënten en technologieën die de natuur ons te bieden heeft, met behulp van dubbele technologische formules die zorg dragen voor snellere en langdurige resultaten zonder gebruik van agressieve chemicaliën.

Alle producten zijn biologisch afbreekbaar, milieuvriendelijk en niet giftig. Bij CarbonPro Sports hebben ze het welzijn van de fietser, zijn fiets en het milieu hoog in het vaandel.



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X