Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

FFWD Drift FCC 36MM DT240 Wielset

FFWD lanceert zijn allereerste speciale wielset voor gravelfietsen! Deze full carbon wielen zijn ontwikkeld om je buiten de gebaande paden te brengen en ze kunnen wel tegen een stootje!

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 14%
FFWD Drift FCC 36MM DT240 Wielset
Shimano Body
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Sram XDR Body
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €1799,00Nu: €1549,00
in winkelwagen

FFWD Drift FCC 36MM DT240  Wielset

Met een wegwiel line-up die ook geschikt is voor licht grind gebruik zagen we de trend en de groeiende vraag naar deze categorie. We zijn een ontwikkelingsproces gestart om een unieke en toegewijde grindwielset te creëren. Met duurzaamheid is de belangrijkste specificatie in het achterhoofd hebben we zorgvuldig ontworpen de velg en zet het samen met alleen de beste componenten die je maar bedenken.

Terwijl het gewicht normaal gesproken een van de meest interessante specificaties om te controleren hebben we een andere aanpak als het ging om het produceren van de beste wielen voor grind. In onze keuzes gewicht is belangrijk, maar mag geen afbreuk doen aan andere gebieden zoals duurzaamheid en behendigheid. Voor de DRIFT was het nog belangrijker als ze nodig hebben om het laatst en omgaan met wat er op je grind paden. Dit vind je bijvoorbeeld in de DT Swiss Aerocomp spaken en koperen tepels die - in combinatie met de nieuwe DT240 EXP hubs - een killer set maken. De dikkere spaken bieden meer stijfheid en duurzaamheid en kunnen een aantal klappen aan.

Wendbaarheid wordt samengebracht door de velgen hoogte van 36mm in combinatie met de Aerocomp spaken. Deze ingrediënten brengen u stijfheid en meer krachtoverbrenging wanneer u de wielen in beweging zet. Al uw energie zal resulteren in meer en gemakkelijke mijl off-road en dus meer tijd om te genieten van uw rit!

 

Specificaties van de FFWD Drift FCC 36MM DT240  Wielset

  • Gewicht: 1515 gram
  • Max rider gewicht: 120 kg
  • Tubeless klaar: Ja
  • Binnenband compatibel: Ja
  • Remmen: Schijfrem


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X