Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

OPRUIMING!

Reynolds Strike Race Wielset 2018

Aero, Tubeless ready, 62mm hoog

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 41%
Reynolds Strike Race Wielset 2018
Campagnolo
geen voorraad
Shimano
(+35,00 euro)
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €1399,00OPRUIMING! €829,95
in winkelwagen

Reynolds Strike Race Wielset 2018

Deze Reynolds Strike Race Wielset is zeer veelzijdig dankzij de Swirl Lip generator technologie en de 62mm hoge velg.

Deze zorgt voor een grote stijfheid en goede aerodynamische eigenschappen. De naven beschikken over zeer hoogwaardige lagers. Deze hebben een zeer lage rolweerstand, waardoor je geen energie verliest tijdens het fietsen.

De body is zeer direct en grijpt snel aan. Hierdoor kun je snel accelereren. Ideaal wanneer je weg wilt springen uit de groep.

De tubeless velgen bieden de juiste pasvorm voor vele maten racebanden, waardoor je ook voor de bredere varianten kunt kiezen.

Dit komt het comfort, stijfheid en gripniveau zeker ten goede. De toevoeging van de CTg techniek in het remoppervlak zorgt voor een 53 % snellere afdrijving van de remhitte.

SLG (Proprietary Swirl Lip Generator) velg technologie dat de weerstand verminderd en wendbaarheid verhoogt 

Wijde, 'Tubeless Ready' velg dat zorgt voor een betere fit voor banden met een hoge druk, dat zorgt voor een betere grip, lage rolweerstand en meer comfort.

Uitgerust met soepel lopende allround Reynold naven. Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X