Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Assos EQUIPE RS rain jacket oranje

waterafstotende en winddichte regenjas

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
Assos EQUIPE RS rain jacket oranje
S
geen voorraad
M
geen voorraad
L
geen voorraad
XL
geen voorraad
XLG
geen voorraad
€299,95
in winkelwagen

Assos EQUIPE RS rain jacket oranje

De Assos EQUIPE RS rain jacket isoleert, beschermt en houdt de kou weg met zijn waterdichte constructie en race-gerichte snit. De jas is gemaakt met de nieuwste ontwikkeling van het ASSOS Textile Laboratory, Assos Schloss Tex, dat lichtgewicht, flexibel en waterdicht is.

Deze regenjas leent talloze aanwijzingen van de in de race beproefde sturmPrinz, zoals de getapete polsen en nek om wrijving te minimaliseren, de siliconen elastische tailleband en de gewaardeerde gleufzakken die toegang geven tot je reguliere jersey zakken eronder.

Assos heeft ook een dubbele ritssluiting aangebracht om de rijder de vrijheid te geven om zich vanaf de onderkant te openen en het ademend vermogen te vergroten.

Samen met het 3-laags waterdichte textiel past deze regenjas minimale naden en panelen toe. De Equipe biedt de nodige waterafstotende en winddichte eigenschappen en is het hele jaar door een rijjas die zorgvuldig is ontworpen om professionele prestaties te leveren.

 



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X