Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Lazer Bullet 2.0 met Led en Lifebeam Mat Blauw Grijs

De Bullet 2.0 helm biedt een antwoord op het eeuwenoude dilemma van ventilatie versus aerodynamica. Dankzij de smalle vorm en gesloten schaal is de helm uiterst aerodynamisch.

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
Lazer Bullet 2.0 met Led en Lifebeam Mat Blauw Grijs
S
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
M
geen voorraad
L
geen voorraad
€189,95
in winkelwagen

Lazer Bullet 2.0 Helm met Led en Lifebeam Mat Blauw Grijs

Dankzij de smalle vorm en gesloten schaal is de helm uiterst aerodynamisch, maar een snelle aanpassing van het Airslide systeem maakt er een helm van met voldoende ventilatie om op warme dagen steile hellingen te beklimmen.

Met zijn verstelbaarheid is de Bullet 2.0 een wielrenhelm voor dagelijks gebruik, maar dan wel een helm met superieure aerodynamische prestaties.

Wanneer ventilatie nodig is, kan het Airslide systeem worden gebruikt om de voorzijde van de helm open te schuiven, waardoor een luchtstroom ontstaat door de helm naar de uitstroomopeningen aan de achterzijde.

Wanneer ventilatie minder belangrijk is, kan het Airslide systeem in zijn geheel worden vervangen door een volledig gesloten kap, waardoor de helm nog aerodynamischer wordt. Maar welke configuratie je ook gebruikt, de zij-, achter- en bovenkant van de Venturi cap zorgen er samen met de interne ventilatiekanalen voor dat er altijd lucht door de helm stroomt, zelfs als je voluit gaat in de aerostand.

Bovendien maakt de Bullet 2.0 helm ook een snelle en eenvoudige installatie van de Lifebeam technologie mogelijk waarmee je je hartslag kunt meten of van de Inclination Sensor om de positie van je hoofd tijdens het fietsen te controleren.

 

Specificaties van de Lazer Bullet 2.0 Helm met Led en Lifebeam Mat Blauw Grijs

  • Constructie: In-Mold
  • Aanpassings systeem: Advanced Turnfit System ATS
  • Ventilatie: 8 ventilatieopeningen + Airslide
  • Gewicht: 315g 
  • Certificatie: CE-CPSC-AS


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X