Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Lazer Sphere MIPS race helm Wit

De perfect passende helm, verkrijgbaar in 3 maten

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 34%
Lazer Sphere MIPS race helm Wit
S (52-56)
geen voorraad
M (55-59)
geen voorraad
L (58-61)
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €179,95Nu: €119,00
in winkelwagen
Lazer Sphere MIPS race helm 

Deze Lazer Sphere MIPS race helm is de perfect passende helm, verkrijgbaar in 4 maten. De Lazer Sphere is voorzien van Advanced Rollsys®-verstelsysteem, voor een ultiem comfort. Daarbij heeft de Lazer Sphere MIPS race helm 14 koelende ventilatie openingen, die verbonden zijn met nauwgezette luchtkanalen, die lucht vervoeren vanaf de voorkant naar de achterkant. Hierdoor blijf je koel en kan er een hele rit lang topprestaties geleverd worden. De in-mold constructie biedt gemak met details zoals: brillenlus. Dunnere bandjes en reflecterende stickers. Ook biedt het ruimte voor een paardenstaart.

Kenmerken van de Lazer Sphere MIPS race helm 

  • Advanced Rollsys®-verstelsysteem
  • MIPS systeem
  • 18 ventilatiegaten
  • 250 gram (bij maat S)
  • Adjustable headbasket

 

Lazer Advanced Rollsys® System

Met het ARS kun je de pasvorm van je helm eenvoudig aanpassen met behulp van het stelwiel bovenop de helm. Niet alleen is het ARS geschikt voor een paardenstaart, het voorkomt ook hotspots of drukpunten door de aanpassing uit te voeren rond de gehele omtrek van het hoofd.

Adjustable Head Basket

De verstelbare hoofdmand maakt het mogelijk de achterzijde van het retentiesysteem omhoog of omlaag te verstellen. Hierdoor kan het verticale formaat van de helm worden veranderd afhankelijk van de comfortvoorkeuren van de fietser.

MIPS

MIPS is een hersenbeschermingssysteem (BPS) - ontwikkeld om helmen extra bescherming te geven. Bij bepaalde soorten impact kan het MIPS BPS de schadelijke krachten verminderen die aan de hersenen worden doorgegeven. MIPS staat voor Multi-directional Impact Protection System (multidirectioneel impactbeschermingssysteem).



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X