Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Assos UMA GT Ultraz Winter bibtights Dames zwart

Ideale fietsbroek met bretels voor koude winterritten

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 17%
Assos UMA GT Ultraz Winter bibtights Dames zwart
L
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
XL
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
XLG
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €300,00Nu: €249,00
in winkelwagen

Assos UMA GT Ultraz Winter bibtights Dames zwart

De Assos UMA GT Ultraz winterbroek met bretels is gemaakt van beproefd winterbestendig textiel voor ongeëvenaarde niveaus van isolatie, ademend vermogen en weerbestendigheid.

Assos is begonnen met dezelfde sterk isolerende geborstelde RX Heavy die wordt gebruikt in hun winterbibtights, maar zij hebben een tweede laag aan de buitenkant toegevoegd voor extra bescherming. Voor deze twinDeck-constructie hebben ze de NEOS Ultra-textiel toegepast - een ultradunne 2L softshell met PU-gebonden membraan dat waterafstotend en 100% winddicht is - om ervoor te zorgen dat dit gedeelte van uw benen beschermd blijft tegen sneeuw, regen, wind, en lage temperaturen.

De RX Light stof zorgt voor extra ademend vermogen en comfort aan de achterkant van de benen in deze zeer flexibele zone.

De pasvorm van de Assos Ultraz Winter bibtight voor dames valt in de regularFit-categorie, wat betekent dat ze licht compressief zijn met hun dubbellaagse ontwerp, maar niet zo strak als de racingFit-kleding.

De stoffen panelen buigen bij elke pedaalslag, omdat ze zowel voorgevormd als genaaid zijn om de bovenbeenspieren, knieën en kuiten volledig te omsluiten en te ondersteunen terwijl ze in beweging zijn.

Het zeem is  de beproefde UMA EVO dames zeem, met 8 mm zacht traagschuim voor betrouwbaar comfort tijdens elke rit.



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X