Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

GripGrab Aero TT Handschoenen (1034) zwart

De Aero TT is de ultieme handschoen voor het tijdrijden en snelle races

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 25%
GripGrab Aero TT Handschoenen (1034) zwart
S
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
M
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
L
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
XL
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
XXL
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €52,95Nu: €39,95
in winkelwagen
GripGrab Aero TT Handschoenen

De GripGrab Aero TT Handschoenen tillen het begrip snelheid naar een hoger niveau. Deze handschoenen zijn ontwikkeld in samenwerking met WorldTour-rijders en vervolgens zeer geliefd geworden bij zowel mountainbikers, wegwielrenners als cyclocrossers.

Deze gel-padded handschoenen met korte vingers zijn ontworpen zodat de luchtstroom die over je handen loopt geëffend wordt.

Naast hoge aerodynamische prestaties en een professionele uitstraling hebben deze handschoenen een nauwsluitende pasvorm waarbij de verlengde manchet op de plaats wordt gehouden door een silicone gripper.

De verstevigde polsband maakt het aan- en uittrekken van de handschoenen eenvoudig, tevens verhoogt dit de duurzaamheid van de handschoen.

Naast al die prestaties zijn wij jouw comfort en snelle uitstraling niet uit het oog verloren.

De 2 mm DoctorGel® padding is geoptimaliseerd voor competitief racen waardoor je meer grip en comfort hebt zonder het gevoel met je fiets te verliezen.

Reflecterende elementen op de pink maken het ontwerp af en zorgen daarnaast voor een betere zichtbaarheid in omstandigheden met weinig licht.

Deze handschoen ziet er snel uit en op een zomerse wedstrijddag zal dat snelle gevoel in jouw voordeel uitpakken. Ervaar het comfort en voel dat beetje extra snelheid – dit is een wedstrijd winnende combinatie.

 

kenmerken GripGrab Aero TT Handschoenen:

  • Dit is een performance fietshandschoen – de nauwsluitende pasvorm is noodzakelijk om de aerodynamische voordelen te maximaliseren.
  • Wees voorzichtig bij het aan- en uittrekken van de handschoenen; de manchet is doelbewust strak
  • Race pasvormDoctorGel® 2 mm
  • Nauwsluitend
  • Polyester 85%
  • Elastan 15%
  • Machinewas 30°C
  • Niet in de droger drogen

Niet uitwringen



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X