Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

AANBIEDING!

4iiii Precision 3+ Ultegra FC-R8100 powermeter

NEW; jouw vertrouwde trainingsinstrument, nu met Apple Find My mogelijkheid!

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 16%
4iiii Precision 3+ Ultegra FC-R8100 powermeter
170mm
geen voorraad
172,5mm
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
175mm
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €459,00AANBIEDING! €384,00
in winkelwagen

Wil je deze powermeter laten monteren, informeer naar de mogelijkheden!

4IIII Precision 3+ Ultegra FC-R8100 powermeter

4iiii's krachtigste unit tot nu toe, samengeperst in een kleinere, lichtere verpakking en voorzien van Apple Find My, de PRECISION 3+ Powermeter is een bewezen keuze van zowel profs als amateur renners. Of je nu vecht voor een kwalificatieplek in Kona, ontelbare uren logt op virtuele rijplatforms of je tijd wilt verbeteren in het lokale KOM-segment, je wilt nauwkeurige en betrouwbare tools om je potentieel te ontsluiten. Met een batterijlevensduur tot 800 uur, een automatische terreinselector, +/-1% nauwkeurigheid en ondersteund door onze toonaangevende 3-jarige garantie, zal de PRECISION 3+ Powermeter jarenlang je vertrouwde hulpmiddel zijn.

HOE WERKT HET?
De 4iiii PRECISION 3+ Powermeter is zoveel meer dan een vermogensmeter. Het is je trainingspartner die je gemoedsrust biedt. Tijdens het fietsen stuurt je PRECISION 3+ Powermeter watt, cadans en calorieën naar je navigatie naar keuze. Als de vermogensmeter niet in gebruik is, is Find My ingeschakeld en verandert je vermogensmeter in een Apple Airtag. Je kunt je fiets toevoegen en de locatie bekijken via de Apple FindMy-app op je iOS-apparaat.


FEATURES 4IIII Precision 3+ Ultegra FC-R8100 powermeter
 

  • APPLE ZOEK MIJN

De gemoedsrust om precies te weten waar je fiets is, waar je ook naartoe gaat.

  • 800 UUR BATTERIJDUUR

Met een batterijlevensduur tot 800 uur, met dezelfde CR2032 knoopcelbatterij, hoef je je jarenlang geen zorgen te maken over het vervangen van je PRECISION 3+ batterij.

  • NAUWKEURIGHEID IN 3D

Niet iedereen heeft de perfecte pedaalslag. Met een nauwkeurigheid van +/- 1% is de 4iiii de enige crankgebaseerde vermogensmeter die 3 rekstrookjes gebruikt om alle krachten in je pedaalslag te meten.

  • AUTOMATISCHE TERREINSELECTOR

Detecteert het terrein waarop je rijdt voor meer responsieve cadans- en vermogensfeedback/-gegevens. Rijd vol vertrouwen over de minder begaanbare wegen.

  • MONTEREN: 

Zodra je rijklare 4IIII PRECISION 3+ Powermeter arriveert, hoeft deze alleen nog maar op je fiets gemonteerd te worden met behulp van het standaard Shimano crankmontageproces. Sluit een head-unit of computer aan en je kunt gaan rijden met vermogen. De 4IIII PRECISION 3+ Powermeter werkt ook als een Apple Airtag. Maak verbinding met de FindMy app met je iOS-apparaat om te beginnen met het volgen van je fiets.Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X