Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Garmin Forerunner 745 sporthorloge Neo Tropic

De Forerunner 745 is een geavanceerde GPS-smartwatch gemaakt voor hardlopers en triatleten die op zoek zijn naar gedetailleerde trainingsgegevens, workouts, smartwatch-functies en meer.

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 30%
Garmin Forerunner 745 sporthorloge Neo Tropic
geen voorraad
Van: €499,95Nu: €349,00
in winkelwagen

Garmin Forerunner 745 sporthorloge

De Forerunner 745 is een geavanceerde GPS-smartwatch gemaakt voor hardlopers en triatleten die op zoek zijn naar gedetailleerde trainingsgegevens, workouts, smartwatch-functies en meer. Of je nu gaat hardlopen, fietsen of zwemmen, de Forerunner 745 houdt statistieken bij en analyseert gegevens om atleten te helpen hun doelen te bereiken. Met tientallen ingebouwde activiteitenprofielen, waaronder triatlon, zwemmen, hardlopen, track-run en meer, kunnen sporters hun complete trainingsroutine volgen door met één druk op de knop gemakkelijk te schakelen tussen activiteiten tijdens een wedstrijd of training. De Forerunner 745 is hét horloge om atleten te helpen hun doelen te bereiken.

De Forerunner 745 heeft een batterijduur tot 1 week in smartwatch-modus, tot 16 uur in GPS-modus en tot 6 uur in GPS-modus met muziek. Het horloge is nu verkrijgbaar in zwart, rood (Magma Red), mintgroen (Neo Tropic) en wit (Whitestone) en heeft een adviesverkoopprijs van €499,99.

 

Zwemmen, fietsen, hardlopen, triatlon - doe het allemaal met vooraf geladen activiteitenprofielen.

 

DAGELIJKSE WORKOUTSUGGESTIES
Voor trainingsbegeleiding waarbij rekening wordt gehouden met jou en jouw fitnessniveau krijg je dagelijkse hardloop- en fietsaanbevelingen op basis van je huidige trainingsbelasting en trainingsstatus.

TRAINING EFFECT
Bekijk hoe je workouts van invloed zijn op de ontwikkeling van je uithoudingsvermogen, snelheid en hardloopvermogen met aeroob en anaeroob Training Effect feedback.

HERSTELTIJD
Na elke workout laat de functie Hersteltijd je weten wanneer je klaar bent voor een volgende zware workout. Deze functie houdt zelfs rekening met trainingsintensiteit en factoren zoals stress, dagelijkse activiteit en slaap.

INGEBOUWDE SPORTAPPS
Profiteer van ingebouwde activiteitenprofielen voor hardlopen, fietsen, triatlon, zwemmen in een zwembad en open water, hardlopen op de baan en meer. Voor races en brick-workouts kun je met slechts één druk op de knop van sport wisselen.

VO2 MAX
Train slimmer met VO2 max, een indicator van de prestaties die je kunt verwachten. Deze meetwaarde houdt zelfs rekening met veranderingen in prestaties die kunnen worden veroorzaakt door warmte of hoogte.

RACEPROGNOSE

Deze gespecialiseerde tool houdt rekening met je fitnessniveau en trainingsgeschiedenis en helpt je om je racedoel te bereiken en de impact van training op je voorspelde eindtijd te zien.

PRESTATIECONDITIE
Tijdens het hardlopen analyseert Forerunner 745 je tempo, hartslag2 en hartslagwisselingen voor een real-time evaluatie van je huidige vermogen om te presteren.

TRAININGSBELASTING
Deze waarde meet je trainingsinspanning van de afgelopen 7 dagen en vergelijkt die met je optimale fitnessbereik en recente trainingsgeschiedenis.

TRAININGSSTATUS
Deze meetwaarde evalueert automatisch je recente trainingsgeschiedenis en prestatie-indicatoren. Zo weet je of je met jouw training je conditie verbetert, je optimale conditie hebt bereikt of overtraind bent.

HARTSLAGMETER AAN DE POLS
Verkrijg moeiteloos hartslaggegevens2, inclusief geavanceerde hartslagwaarschuwingen en andere functies, waarmee je het meeste uit je workouts kunt halen.

FIETSVERMOGEN
Maak verbinding met een compatibele Garmin vermogensmeter (afzonderlijk verkrijgbaar) om efficiënter te fietsen met behulp van fietsdynamica, FTP en geavanceerde trainingsmethoden.

HARDLOOPDYNAMICA
Bij gebruik in combinatie met een compatibel accessoire3 meet de Forerunner 745 essentiële hardloopgegevens zoals cadans, staplengte, grondcontacttijd, balans en meer.

MULTI-GNSS
Ondersteuning van meerdere wereldwijde satellietsystemen (GPS, GLONASS en Galileo) zorgt ervoor dat jij beter je weg vindt in uitdagende omgevingen dan met alleen GPS.

GARMIN COACH
Deze instelbare trainingsplannen bieden begeleiding van deskundige coaches en gratis trainingsschema's die je kunt aanpassen aan jouw doelen. Workouts worden direct naar de watch gesynchroniseerd.

MAAK MEER ROUTES
Maak routes in onze Garmin Connect™ app4, zodat je altijd nieuwe plekken ontdekt. Of plan ze op andere platformen zoals Strava en Komoot en synchroniseer ze vervolgens automatisch met je Forerunner.

TRENDLINE™ POPULARITY ROUTING
Met behulp van de miljarden kilometers aan gegevens die hardlopers en fietsers hebben geüpload, vindt Garmin Connect de beste route en kun je kiezen uit de meeste populaire wegen (en paden).

 

In de verpakking:

  • Forerunner® 745 horloge
  • USB-kabel
  • Documentatie

 

 



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X