Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Garmin Forerunner 645 Music GPS-horloge zwart met roségouden

Dankzij de ingebouwde opslag kunt u hardlopen met uw favoriete muziek en met de forerunner contactloos betalen

 • Geen verzendkosten
 • 30 dagen retourrecht
 • Je bespaart 11%
Garmin Forerunner 645 Music GPS-horloge zwart met roségouden
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €399,00Nu: €354,99
in winkelwagen

Garmin Forerunner 645 Music GPS-horloge 

Met de Garmin Forerunner 645 Music kan elke loop uw beste prestatie worden.

Met dit GPS-horloge kunt u gemakkelijk 500 nummers downloaden en deze zonder telefoon tijdens het hardlopen beluisteren.

Het horloge is voorzien van Garmin Pay™ contactloos betalen (zie Garmin site voor ondersteunde landen, netwerken en banken) – u kunt uw portemonnee thuis laten 

De Garmin Forerunner 645 music is voorzien van geavanceerde hardloopdynamica om uw training te perfectioneren (In combinatie met een hardloopdynamica-sensor of een HRM-Run™ of HRM-Tri™ hartslagband (apart verkrijgbaar).

Meet uw hartslag aan de pols ( met de nauwkeurigheid van een activity tracket) en profiteer van de meetfuncties om de prestaties te meten, zoals de trainingsstatus. Zo ziet u hoe uw lichaam reageert op de workout.

Dankzij de connectiviteit (indien gekoppeld met een compatible smartphone) beschikt u over Smart Notifications en LiveTrack. Met Connect IQ™ kunt u uw horloge een persoonlijk tintje geven, met gratis watch faces, en apps als Uber, SmartThings en Accuweather MinuteCast.

 

Wordt geleverd:

 • Forerunner 645 Music
 • Oplaadkabel
 • Documentatie

 

Kenmerken Garmin Forerunner 645 Music GPS-horloge 

 • GPS-hardloophorloge met muziek en Garmin Pay
 • Download tot 500 nummers naar uw horloge en maak verbinding met een Bluetooth® hoofdtelefoon (apart verkrijgbaar) om zonder telefoon naar muziek te luisteren
 • Voorzien van Garmin Pay™, de methode voor contactloos betalen1 om snel en eenvoudig te betalen met uw horloge. Contanten en pasjes kunt u thuis laten
 • Met geavanceerde hardloopdynamica2 zoals grondcontacttijd-balans, staplengte, verticale ratio en meer
 • Prestatiemetingen aan de hand van uw polshartslag3 zoals een evaluatie van uw huidige trainingsstatus
 • Levensduur van batterij5: Tot 7 dagen in smartwatch-modus; 5 uur in GPS-modus

 

Uw muziek, uw motivatie
Neem uw muziek mee en laat uw telefoon thuis. Opslag voor 500 lievelingsnummers en synchronisatie van afspeellijsten van Deezer* (binnenkort beschikbaar) naar uw horloge. Deze kunt u beluisteren via uw Bluetooth® hoofdtelefoon tijdens het hardlopen.

 

Iets kopen terwijl u loopt
Geen portemonnee? Geen probleem. De Forerunner 645 Music is voorzien van Garmin Pay contactloos betalen. Zo kunt u veilig betalen met uw horloge. 

 

Geavanceerde hardloopdynamica en prestatiemeting
Verbeter uw hardloopvorm met gedetailleerde hardloopdynamica (In combinatie met een hardloopdynamica-sensor of een HRM-Run™ of HRM-Tri™ hartslagband (apart verkrijgbaar) zoals grondcontacttijd-balans, staplengte, verticale ratio en meer. Het horloge evalueert uw training en herstel en laat statistieken zoals trainingsstatus en dergelijke zien.

 

Connectiviteit
Dankzij de connectiviteit (Indien gekoppeld met een compatibele telefoon) kunt u sms'jes ontvangen en beantwoorden (antwoordfunctie alleen beschikbaar voor Android™ klanten), en zelfs meldingen van social media en dergelijke ontvangen op uw pols. Laat vrienden en familie uw hardloopsessies volgen met LiveTrack. U kunt uw activiteiten automatisch uploaden naar Garmin Connect™.
 

Connect IQ™ apps
Download de gratis watch faces, widgets en apps in Connect IQ, om te weten wanneer uw Uber arriveert, lampen aan te zetten via de app SmartThings en meer.

 

 Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X