Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Polar M600 sporthorloge zwart

De Polar M600 is dankzij GPS, polshartslagtechnologie en de combinatie van de krachtige sportfuncties van Polar en Android Wear dé sport-smartwatch!

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
Polar M600 sporthorloge zwart
uitverkocht
geen voorraad
€199,95
in winkelwagen

Polar M600 sporthorloge

De Polar M600 Black is een horloge die je de hele dag draagt, of dit nu is op je werk, een wandeling of tijdens een intensievetraining in de sportschool. Het horloge houdt de hele dag door je activiteiten bij, zoals je stappen en calorieverbruik. De geïntegreerde GPS laat zien waar je bent.

Het horloge kan bediend worden met je stem. Heb je dus geen zin om te typen, dan reageert het horloge ook op jouw stem. Ben jij meer een zwemmer dan een hardloper? Geen probleem, want de Polar M600 is ook geschikt om mee te zwemmen. In de Polar Flow app zie je alle prestaties en weet je precies hoe je ervoor staat.

En wanneer je moe op de bank ligt, hoef je niet meer op te staan om je telefoon te pakken. Meldingen, telefoontjes en berichten komen namelijk ook binnen op de Polar M600. Je stuurt zelfs even een berichtje terug via het horloge

Kenmerken Polar M600 sporthorloge

  • Via Bluetooth verbind je de Polar M600 eenvoudig met je telefoon.
  • Je speelt muziek af vanaf het horloge, zonder dat je daar je telefoon bij nodig hebt.
  • Inkomende oproepen en berichten worden weergegeven op het display. Doordat je de keuze hebt uit verschillende wijzerplaat instellingen, personaliseer je het horloge volledig naar wens.
  • Met de geïntegreerde hartslagmeter met 6 sensoren meet je nauwkeurig je hartslag via je pols.
  • Het horloge heeft toegang tot meer dan 4000 Android Wear apps.


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X