Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

AANBIEDING!

Wahoo Elemnt Roam Stealth Bundel Fietsnavigatie zwart + Wahoo Extra out front stuurhouder

Wordt geleverd met TICKR hartslagmeter RPM snelheid- en cadanssensor en extra Wahoo Roam outfront (twv 24,94)

 • Geen verzendkosten
 • 30 dagen retourrecht
 • Je bespaart 50%
Wahoo Elemnt Roam Stealth Bundel Fietsnavigatie zwart + Wahoo Extra out front stuurhouder
Direct uit voorraad leverbaar!
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Van: €452,00AANBIEDING! €226,00
in winkelwagen

Nu met extra gratis out front twv €24,95!

Wahoo Elemnt Roam bundel Fietsnavigatie zwart

De ELEMNT ROAM is de nieuwste toevoeging aan de Wahoo ELEMNT collectie. Deze Wahoo Elmnt ROAM fietsnavigatie is makkelijk in gebruik door de gratis begeleidende smartphone app om je instellingen aan te passen, trainingsschema's te configureren en sensoren te koppelen.

Sla je ritgeschiedenis op en synchroniseer je trainingen automatisch naar je trainingsapps.

Levendige en kristalheldere kleuren op een 2,7" scherm van Gorilla Glass zorgen ervoor dat je gegevens en route beter kunt zien dan ooit tijdens je rit.

Het maakt ook niet uit of je de voorkeur hebt voor nauwkeurige route aanwijzingen of de snelste route naar huis wilt, voor beide mogelijkheden is de Wahoo Elemnt ROAM een perfecte optie.

 

Kenmerken Wahoo Elemnt Roam Fietsnavigatie zwart:

 • Afmetingen: 2.3 x 3.5 x 0.7 in. // 58.4 x 89 x 17.8 mm
 • Gewicht: 3.3 oz. // 93.5 grams
 • Scherm: 2.7 in. // 68.58 mm
 • Batterij: 17 uur 

 

ELEMNT COMPANION APP

Gebruik de simpele interface van je smartphone via de begeleidende app om je instellingen aan te passen, trainingsschema’s te configureren, en sensoren te koppelen. Sla je ritgeschiedenis makkelijk op en synchroniseer je trainingen automatisch met je favoriete trainingsapps.

 

SMART NAVIGATION

Navigeer naar een opgeslagen locatie of een punt op de kaart direct op ELEMNT ROAM. Vind de meest directe route en wordt automatisch teruggeleid naar je originele route mocht je afwijken.

 

COLOR SCREEN

Levendig, kristalheldere kleuren 2.7” (68.6mm) op een scherm van Gorilla Glas zorgen ervoor dat je je gegevens en route makkelijker kunt zien.

 

QUICKLOOK LEDS

Quicklook LED’s zorgt ervoor dat je op een heldere en snelle manier je kracht, hartslag, en snelheid kunt meten en berichten route-aanwijzingen binnen krijgt.

 

PERFECT VIEW ZOOM

Gemakkelijk toegang tot de knoppen aan de zijkant zorgt ervoor dat je kan in- en uit kan zoomen uit samengestelde gegevensvelden met slecht één aanraking.

 

STRAVA LIVE SEGMENTS

Integreert met Strava Live Segments om je te waarschuwen voor het segment begint. Het toont de voortgang van de status voor je goal en geeft een unieke Final Push wanneer je dicht bij het halen van je PR bent.

 

TURN-BY-TURN

Ontvang nieuwe aanwijzingen op het scherm voor routes of gebruik de Take Me Anywhere functie om een geoptimaliseerde fietsroute te generen met nauwkeurige route aanwijzingen.

 

CALL & TEXT

Ontvang telefoontjes, berichten en e-mail meldingen tijdens je dit (of zet dit uit door de ‘niet storen’ modus aan te zetten).

 

LIVE TRACKING

Lokaliseer vrienden en andere ELEMNT gebruikers met je huidige locatie op je kaart of deel je locatie met vrienden door berichten of e-mail.

 

KICK CONTROL

Koppel met KICKR Smart Trainers zodat je in vier verschillende modi kunt trainen: Route Simulation, ERG, Level of Passive om je training te registeren die door een andere app wordt beheerd.

 

IN DE DOOS

 • Wahoo ELEMNT ROAM fietsnavigatie
 • 2 maal Out-Front Mount
 • Stem Mount
 • Snelstart gids
 • TICKR hartslagmeter
 • RPM snelheid- en cadanssensor

 

TICKR HARTSLAGMETER

Met de Wahoo TICKR hartslagmeter is trainen op basis van hartslag nog nooit zo eenvoudig geweest: de Burn- en Burst-waarden worden eenmalig op basis van een tweetal simpele tests gemeten, waarna het gewenste doel wordt gekozen (Burn voor vetverbranding of Burst voor hoge-intensiteitstraining) en de training kan worden gestart. De combinatie met het Burn & Burst-programma verschaft de sporter inzicht in hoeverre een training aansluit op het gewenste doel. De Burn-waarde is de hartslag waarop een lichaam het meest optimaal vet verbrandt. De Burst-waarde is de hartslag waarop een lichaam voornamelijk koolhydraten verbrandt. Het uiteindelijke doel is aan de sporter zelf: afvallen of prestaties verbeteren. Nooit eerder kon een sporter zo eenvoudig doelgericht te werk gaan.

De TICKR werkt perfect samen met meer dan vijftig bekende sportapps, zoals Wahoo Fitness, Runkeeper, Strava, MapMyFitness en Cyclemeter/Runmeter.

RPM SPEED AND CADENCE SENSOR

Met de Wahoo RPM Speed & Cadence sensoren kan je de data van tijdens het fietsen vastleggen. Koppel de sensoren aan jouw iPhone, Android apparaat of fietscomputer om gemakkelijk en accuraat gegevens te verzamelen voor het optimaliseren van jouw fietstraining. Je kan na de rit de gegevens uploaden naar jouw favoriete trainingsplatform met maar een druk op de knop.

 Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X