Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Garmin Edge 530 fietsnavigatie

Climbpro, MTB Dynamics en snelle processor

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 26%
Garmin Edge 530 fietsnavigatie
uitverkocht
geen voorraad
Van: €299,00Nu: €219,95
in winkelwagen

Garmin edge 530 fietsnavigatie

Het navigeren met deze fietscomputer gebeurt met turn by turn aanwijzingen waardoor je niet meer van je route afwijkt. Mocht dit door omstandigheden toch een keer gebeuren dan lijdt die je terug naar het dichtsbijzijnde waypoint op je route.

Dankzij de GPS, GLONASS en Galileo satelliet ondersteuning, heb je in de bergen of in afgelegen gebieden een heel sterk satellietontvangst.

De processor is enorm verbeterd ten opzicht van de Garmin Edge 520 en berekend routes 2x sneller. Het display is 13% groter geworden dan het vorige model waardoor hij nog beter afleesbaar is.

De batterijduur van de Garmin Edge 530 fietsnavigatie is ook verbeterd en kan nu bij normaal gebruik ongeveer 20 uur gebruikt worden. Hij is IPX7 waterbestendig dat betekent dat hij beschermd is tegen regen, sneeuw, douchen en kan zelfs tot 1 meter diep, gedurende 30 minuten het water buiten houden.

Nauwkeurigheid
GPS, GLONASS en Galileo-ondersteuning, met geïntegreerde hoogtemeter, omgevingslichtsensor, versnellingsmeter en magnetometer voor verbeterde rit-tracking op en off-road.

Connectiviteit
Verbeterde connectiviteit met draadloze ANT+ / Bluetooth technologie, Wi-Fi en makkelijkere installatie.

Verbeterde accuduur
20 uur bij normaal gebruik. In combinatie met de Garmin Charge Power Pack maximaal 44 uur.

Grootte
Te vergelijken met de Garmin Edge 520 en 820 maar met een 13% groter scherm.

Climbpro
Hiermee kan de rijder al de helling en het stijginspercentage op voorhand zien.

Focus op prestatie
Inzicht in VO2 Max, Hersteltijd, trainingsstatus / trainingsbelasting, Warmte / Hoogte-acclimatisatie status en slimme voeding / hydratatie-aanwijzingen.

Training planning
Trainingsagenda op het apparaat, met nieuwe trainingsweergave vóór en na de rit en automatische synchronisatie met TrainingPeaks.

MTB Dynamics
Nieuwe MTB Dynamics biedt alle gegevens die mountainbike-rijders nodig hebben om acties te volgen

Voorgeladen Garmin fietskaart
Met fietspaden en wegennet, off-course herberekening en turn-by-turn terug naar startberekening.

Verbeterde off-road navigatie
Garmin Cycle Map bevat nu ook MTB-specifieke trail routes van TrailForks, die de details over trails wereldwijd en hun moeilijkheidsgraad weergeeft. Je kunt de geplande ritten ook gemakkelijk downloaden en volgen met behulp van de TrailForks Connect IQ-app.

Splitsingen
Wanneer je pauzeert, geeft de Edge 530 automatisch de komende splitsingen op de route weer, zodat je in één oogopslag kunt zien waar je je op de route begeeft.

Find-My-Edge
Nieuwe functie voor Edge-fietscomputers waarmee je je apparaat kunt vinden wanneer je je fietscomputer verliest of wanneer hij gestolen wordt.

Alarm voor de fiets
Na het inschakelen van het Garmin Bike Alarm wordt je gewaarschuwd wanneer je fiets verplaatst wordt.

Grouptrack /LiveTrack
Blijf op de hoogte van je vrienden/familie en laat ze je volgen.

Renner-tot-Renner berichten
Houd contact en laat mensen snel weten of je hulp nodig hebt. Stuur berichten naar andere rijders in uw groep rechtstreeks vanuit je Edge.

Incidenten detectie & hulp
Stuur automatisch een bericht naar je contactpersonen voor noodgevallen in geval van een incident of stuur handmatig je locatie door als je hulp nodig hebt.

Volledig Varia compatibel
Zien en gezien worden met de volledige reeks Varia verlichting voor fietsen.

 

wordt geleverd met

  • Garmin Edge 530 fietscomputer
  • Garmin micro-USB laadkabel
  • Garmin outfront stuursteun
  • Garmin beveiligingskoord
  • Garmin stuursteun

 

Let op: Bij het opladen van de Garmin liever GEEN Apple stekker gebruikenOm je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X