Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Bryton Aero 60E / basis fietscomputer

De Aero 60 is Bryton's eerste aerodynamische GPS fietscomputer

 • Geen verzendkosten
 • 30 dagen retourrecht
 • Je bespaart 33%
Bryton Aero 60E / basis fietscomputer
geen voorraad
Van: €199,95Nu: €134,95
in winkelwagen

Bryton Aero 60E / basis fietscomputer

De Bryton Aero 60 is Bryton's eerste aerodynamische GPS fietscomputer voor wegfietsen. Met een nauwkeurig ontworpen kuilvormig ontwerp rond de achterkant en de splinternieuwe Aero-beugel ontwikkeld als geïntegreerd systeem om de luchtweerstand te verminderen, biedt de Bryton Aero 60 niet alleen krachtige opties maar is hij ook gemaakt om zeer aerodynamisch te zijn zodat u zo snel als de wind kunt rijden.

De Bryton Aero 60 bevat tevens voorgeïnstalleerde OpenStreetMap en volledige ondersteuning voor GNSS, zodat u geplande trips met een nauwkeurige positionering kunt rijden. Nauwkeurig ontworpen kuilvormig ontwerp gewikkeld rond de achterkant van de Bryton Aero 60 plus de splinternieuwe Aero-beugel ontwikkeld als geïntegreerd systeem om de luchtweerstand te verminderen.

Ontworpen voor een betere kijkervaring is de Bryton Aero 60 gebouwd met een scherp zwart-wit 2,3 inch scherm zodat het aflezen gemakkelijker dan ooit is. Het kan tot 10 gegevens per pagina voor u bevatten voor een beter begrip van uw real-time prestaties. Berijd nieuwe avontueren met de Follow Track functie!

Voorzien van OpenStreetMap (OSM) kunt u met de Bryton Aero 60 direct bepalen waar u bent en in welke richting u moet rijden, wat een handige en intuitieve gebruikerservaring biedt voor wegfietsen. Tracks gemaakt door de Bryton App bieden een nauwkeurige routebeschrijving zoals info voor afstanden en de juiste richting voor elke bocht, zodat u soepeler en met meer plezier rijdt. De Bryton Aero 60 ondersteunt nu elektronische schakelsystemen zoals Shimano’s Di2, SRAM’s eTap en Campagnolo’s EPS.

In plaats van de crankset en cassette te controleren kunt u alle versnellingsgegevens zoals overbrengingsverhouding, overbrengingscombo en zelfs het batterijniveau van de ESS direct op de Aero 60 ophalen. Richt op uw beste gemak. Zowel ANT+ als BLE-sensoren werken na eenvoudig koppelen perfect samen met de Aero 60.

De eerste GPS fietscomputer van Bryton met volledige ondersteuning voor GNSS omvat de satellietsystemen GPS, Glonass (Rusland), BDS (China), Galileo (Europa) en QZSS (Japan) wat een veel betrouwbaarder satellietdekking oplevert in elke situatie, met name bij de aanwezigheid van gebouwen of bomen, of zelfs tijdens mountain biking met sneller opstarten. De Aero 60 levert u veel gegevens om de prestaties van uw rit volledig te begrijpen. Hij bevat ruim 78 functies waaronder tijd, snelheid, afstand, calorieën, cadens, hoogte, energie, HR en Di2.
 

Specificaties Bryton aero 60E / basis fietscomputer

 • Merk Bryton
 • Model Aero 60
 • Type E
 • Productcategorie Fietscomputer Draadloos
 • Kleur Zwart
 • Netto gewicht 71 g

 

In de doos zitten:

 • De Bryton Aero 60 Fietscomputer
 • USB-kabel
 • Out-of-front Aero-Mount
 • Veiligheidsbandje
 • Snelstartgidsen


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X