Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Bryton Rider 320 E/Basis fietscomputer

De nieuwe fietsnavigatie van Bryton

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
  • Je bespaart 30%
Bryton Rider 320 E/Basis fietscomputer
geen voorraad
Van: €99,99Nu: €69,95
in winkelwagen
Bryton Rider 320 E/Basis fietscomputer

De Rider 320 is speciaal ontworpen voor een duidelijke en veelzijdige beeldervaring en voorzien van een geavanceerd optisch gekoppeld scherm van hoge kwaliteit. De Rider 320 biedt ondersteuning voor ANT+- en BLE-sensoren voor meer gebruiksgemak en compatibiliteit. De Rider 320 heeft volledige ondersteuning voor Global Navigation Satellite System (GNSS) en uitgebreide dekking en veelzijdigheid in elk terreintype, zelfs tussen gebouwen en in het bos of in de bergen, en ook in gebieden waar de top 5 van Global Navigation Satellite Systemen (GNSS) gebruikt wordt.

De Rider 320, ontworpen voor het creëren van de beste weergave-ervaring, is gemaakt met een groot helder zwart/wit-scherm van 2,3". Het hoogwaardige optisch gebonden display biedt kristalheldere uitlezing zonder interferentie vanuit elke hoek en omgeving. Door gewoon naar de fietspagina te kijken, die tot 8 gegevens per pagina kan inpassen, is het mogelijk om een volledig inzicht te krijgen in uw prestaties in real-time.


Met het vizier op het meest gemakkelijke, werken zowel de ANT+ als BLE-sensoren perfect met de Rider 320 na eenvoudig koppelen. Voor het verbeteren van de compatibiliteit ondersteunt de Rider 320 zowel ANT+-vermogensmeters, met een betere stabiliteit van de verbinding en registreren van gegevens!
De Rider 320 GPS-fietscomputer bevat 5 verschillende satellietsystemen: GPS, Glonass (Ruslamd), BDS (China), Galileo (Europa) en QZSS (Japan), waardoor veel sneller opstarten en een veel betrouwbaardere satellietdekking wordt geboden in elke situatie, vooral bij afscherming door gebouwen/bomen, of zelfs bij het fietsen in de bergen.


De Rider 320 levert u veel gegevens om de prestaties van uw rit volledig te begrijpen. Hij bevat ruim 72+ functies waaronder tijd, snelheid, afstand, calorieën, cadens, hoogte, energie en HR.
Als u graag lange afstanden op wegen fietst, zal de Rider 320 zeker aan uw behoeften voldoen. Hij biedt tot 35 uur aan batterijduur en u kunt tijdens de registratie opladen met een power bank.


De Rider 320 biedt compatibiliteit en functionaliteit van ANT+-vermogenmeters. De gebruiker kan gemakkelijk de cranklengte invoeren en de vermogenmeters kalibreren voor een nauwkeurige vermogenwaarde. Verder ondersteunt de Rider 320 nu Vermogenpedalen, die gemakkelijk gekalibreerd kunnen worden op dezelfde manier en waarmee gedetailleerde analyse van L/R-pedaalvermogen mogelijk is.


U hoeft zich nooit zorgen te maken over het missen van een belangrijk telefoongesprek, e-mail of SMS tijdens workouts. De Rider 320 meldt u wanneer u een telefoonoproep, een e-mail of een SMS ontvangt nadat u hem via BLE met uw smartphone hebt gekoppeld.


Maak uw gegevensweergave op maat met de Bryton Active App! Na het koppelen met de Bryton-app kunt u de velden/pagina's met gegevens op maat maken gebaseerd op uw trainingsdoelen via BLE op uw telefoon. Dat werkt supergemakkelijk.

Kenmerken Bryton Rider 320 E/Basis fietscomputer
  • Merken - Bryton
  • Kleur - Zwart / Oranje
  • Model - RIDER 320
  • Type - E
  • Netto gewicht (g) - 67
  • Fietsfuncties:

Hoogtemeter bergaf
Gemiddelde hartslag
Gemiddelde trapfrequentie
Gemiddelde snelheid
Gemiddelde temperatuur
Calorieën
Klok
Snelheid ten opzichte van gemiddelde snelheid
Actuele hoogte
Actuele hartslag
Actuele snelheid
Actuele temperatuur
Datum
Afstand bergaf
Hoogte
Rondegegevens
Maximale trapfrequentie
Maximale hartslag
Maximale hoogte
Maximum snelheid
Maximale temperatuur
Minimum temperatuur
Aantal hoogtemeters
Stijgingspercentage
Vermogen
Ritafstand
Rittijd
Totale afstand
Totale tijd
Toestelfuncties
Automatische start/stop
Schermverlichting
Weergave batterijpijl
Klok
Meerdere fietsen
Waterdicht



Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X