Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

Wahoo ELEMNT Mini Fietscomputer

De Wahoo ELEMNT Mini is de kleinere versie van de Wahoo ELEMNT

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen retourrecht
Wahoo ELEMNT Mini Fietscomputer
geen voorraad
€89,95
in winkelwagen

Wahoo ELEMNT Mini Fietscomputer

De Wahoo ELEMNT Mini is de kleinere versie van de Wahoo ELEMNT.

De ELEMNT Mini is net zo makkelijk te installeren als zijn grotere broer. Het instellen van wat jij wil zien op je fietscomputer is nog nooit zo makkelijk geweest.

In plaats van klikken door onhandige menu's en schermen op je fietscomputer configureer je jouw voorkeuren gemakkelijk via het scherm van je verbonden smartphone. Je kan de datavelden die jouw voorkeur hebben makkelijk naar de juiste plek slepen.

Geen GPS, wel alle mogelijkheden

De ELEMNT Mini is niet voorzien van GPS maar kan makkelijk met ANT+ en Bluetooth snelheid-, cadans- en hartslag meters worden gekoppeld. En daarnaast kan die ook gemakkelijk met je smartphone koppelt worden. Dan is de GPS functie wel te gebruiken.

Via Live Tracking kan je op een kaart real time zien waar je vrienden zijn. De ELEMNT Mini kan ook samenwerken met Strava en zo Live Segments aan je doorgeven, zodat jij de KOM of QOM kan pakken.

Tevens kan je via je mobiel routes in je ELEMNT Mini laden. Ook kun je zien wanneer je een WhatsApp of een e-mail ontvangt en wanneer iemand je belt. Ook kun je na afloop de gegevens van je rit via je smartphone uploaden naar het internet.

  • Inclusief Wahoo RPM Speed sensor


Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X