Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

BUNDEL!

Garmin Edge Explore Fietscomputer+CloseTheGap HideMyBell regular 2 zwart

Zo heb je het beste zicht op jouw garmin explore!

  • Geen verzendkosten
Garmin Edge Explore Fietscomputer
Direct uit voorraad leverbaar!
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
CloseTheGap HideMyBell regular 2 zwart
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
€204,95
in winkelwagen

Garmin Edge Explore Fietscomputer

Leidt je over de mooiste fietsroutes van Europa!

Toerfietscomputer met touchscreen en connected functies

  • Gebruiksvriendelijke GPS-fietscomputer met hoge resolutie, 3-inch handschoen- en regenvriendelijk touchscreen dat zelfs in direct zonlicht goed afleesbaar is
  • Inclusief voorgeladen Garmin fietskaart met afslag-voor-afslag navigatie en Trendline™ Popularity Routing om de on-road en off-road routes te vinden, die het meest door fietsers worden gebruikt
  • Ingebouwde GPS legt vast hoe ver, hoe snel, hoe hoog en waar u hebt gefietst
  • Compatibel met Varia™ toestellen voor veilig fietsen, zoals slimme fietsverlichting en achteruitkijkradar om achteropkomende auto's te detecteren en bestuurders te waarschuwen
  • Na koppeling met uw compatibele smartphonebeschikt u over connected functies, zoals LiveTrack en GroupTrack, smartphone meldingen, het versturen van berichten naar andere fietsers (met rider-to-rider messaging) en ingebouwde ongevaldetectie
  • Batterijlevensduur: Maximaal 12 uur

 

Een navigatiesysteem dat je alle mooiste plekken van Europa kan laten zien, dat is de Garmin Edge Explore 2.

Met dit navigatiesysteem wordt het fietsen écht leuk! Dit systeem beschikt namelijk over popularity routing, een systeem dat je over de mooiste en populairste fietsroutes leidt, gebaseerd op de miljoenen kilometers die zijn afgelegd door gebruikers van Garmin Connect.

Dit systeem voorzien van afslag tot afslag navigatie en geeft je een melding als je scherpe en gevaarlijke bochten nadert, zodat je op tijd af kunt remmen. Door het 3 inch scherm is alles goed te zien in alle omstandigheden.

Het is met de Edge Explore zelfs mogelijk om onderweg met anderen contact te houden door rider-to-rider messaging, zo kun je met elkaar de fietsroutes ontdekken.

Verder beschikt het Edge Explore over nog vele andere handige en leuke funties. Zo is de fietscomputer uitgerust met een kompas functie en vele verschillende manieren van routes laden.

De Surprise Me! functie genereert automatisch routes als je een gewenste afstand instelt. Het is dus een leuke manier om nieuwe wegen en rondjes te ontdekken. Ook kan je de Strava app op de fietscomputer aansluiten, dit houdt dan live je route bij.

De Edge Explore is zeer makkelijk aan de telefoon te koppelen. Wanneer deze gekoppeld is, is het ook mogelijk om via je smartphone te navigeren. Daarnaast krijg je op de fietscomputer een notificatie wanneer je berichten op de telefoon ontvangt.

Zo mis je nooit een belangrijk appje, omdat je op de fiets zat. De sensoren voor de Garmin Edge Explore zijn los verkrijgbaar en voegen nog vele extra functies toe aan je fietscomputer.

De USB-oplaadbare accu heeft een levensduur van wel 12 uur. Je kan dus de hele dag vooruit met deze fietscomputer. Alle kaarten kunnen gratis bijgewerkt worden wanneer nieuwe routes beschikbaar worden en de kaarten zijn tevens uitbreidbaar.

Al met al het je met de Garmin Edge Explore dé fietscomputer om de leukste en mooiste rondjes te verkennen door heel Europa.


CloseTheGap HideMyBell regular 2 zwart

De unieke HideMyBell is een zeer lichtgewichte stuurhouder en fietsbel in een.

CloseTheGap HideMyBell regular 2
 

De beste fietsbeloplossing voor de sportieve fietser? 

De stuurhouder met discreet geintergreerde fietsbel van CloseTheGap voegt twee onmisbare onderdelen toe aan je stuur: een computer houder mooi aerodynamisch voor je stuurpen gecombineerd met een discreet geplaatste fietsbel.

De nieuwste telg van het Nederlandsse bedrijf in de succesvolle HideMyBell serie is de regular2. Met dit model dicht het bedrijf letterlijk het gat in overall productervaring en onwerp.

De HideMyBell regular2 laat zich in een handomdraai monteren. Het innovatieve inhaakprincipe van de stuurklem is overgenomen van de raceday sl serie (waar Team Jumbo-Visma mee rijdt) zodat je simpel de klem monteert rondom je stuur.

De computerhouder biedt plaats voor de meest voorkomende GPS-systemen met dank aan de meegeleverde adapters. Met de vernieuwde robuuste belklepel van staal is er een comfortabele en veilige belbediening vanaf het stuur.

Met de hoge veerkracht van de klepel is het ook met winterhandschoenen geen issue om de bel te activeren en ook is er een erg duidelijk belgeluid. Onder de arm van de innovatieve houder is net zoals alle HideMyBell producten ruimte om een optionele lamp of een camera adapter te plaatsen.

Met de 3-in-1 functie is de houder met recht de meest functionele computerhouder op de markt.

  • Gewicht: 47 gram
  • Stuurdiameter: 31,8 mm Compatibiliteit: Garmin / Wahoo / Bryton / Polar / Lezyne / Mio (120 mm max formaat behuizing)

 
Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X