Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

BUNDEL!

Tacx Blue Matic T2650 fietstrainer + Tacx Zweetdoek T2930

U ontvangt een Tacx Blue Matic T2650 fietstrainer met Tacx Zweetdoek T2930

 • Geen verzendkosten
Tacx Blue Matic T2650 fietstrainer
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Tacx Zweetdoek regulier of voor smartphone
T2930 (regulier)
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
T2931 (smartphone)
(+3,55 euro)
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
€158,95SUPERDEAL! Vul jouw code in!
in winkelwagen

Tacx Blue Matic T2650 fietstrainer

Je krijgt veel voor weinig: een krachtige rem die de weerstand regelt en een robuust frame met brede voeten, dat stevig op de grond staat

 

Tacx Blue Matic T2650

Je krijgt veel voor weinig: een krachtige rem die de weerstand regelt en een robuust frame met brede voeten, dat stevig op de grond staat. De jarenlange ervaring van Tacx heeft geresulteerd in de ontwikkeling van een onwrikbaar frame dat de grootste krachten kan weerstaan.

De Tacx Blue Matic  is geschikt voor iedereen, of je nu vaak fietst of slechts af en toe. Voor het eten gauw nog een half uurtje fietsen? Met de Blue ben je meteen vertrokken. De trainer heeft een vereenvoudigd montagesysteem, waardoor hij makkelijk en snel in elkaar kan worden gezet. Ook handig is dat een aanpassingsset voor kleine en grote wielen niet meer nodig is; zelfs 29 MTB wielen passen er in.

 

Magneetrem met stuurversteller

De magneetrem van de Tacx Blue Matic bevat twee schijven met elk acht permanent magneten. Met de 10-standen stuurversteller verplaats je de positie van de magneten in de remunit ten opzichte van elkaar. Tijdens de training neemt het vermogen toe wanneer je sneller en/of op een zwaardere stand fietst. Het maximale vermogen is 700 Watt.

 

Specificaties Tacx Blue matic T2650
 • Stuurschakelaar
 • 10 standen
 • Blue frame met robuuste achterpoten
 • Universele passing wielen met diameter 600 t/m 710 mm
 • Eenvoudige montage remsysteem
 • Magneetrem Remsysteem met 8 permanent magneten en 1 kg vliegwiel Maximale weerstand 700 Watt

 


Tacx Zweetdoek regulier of voor smartphone

De keuze uit de reguliere (T2930) versie of speciaal voor smartphone (T2931)

Tacx Zweetdoek

Tijdens intensieve work-outs kan transpiratievocht corrosie veroorzaken aan de fiets. De Tacx zweetdoek is vervaardigd uit vochtopnemende materialen en ontworpen om de fiets optimaal te beschermen.

Deze slim ontworpen zweetdoek wordt gespannen op één punt tussen de zadelpen en op twee punten aan het stuur zodat er een driehoekig oppervlak ontstaat die zweetvocht perfect opvangt.

Als de Tacx Zweetdoek vuil is kan deze gewoon de wasmachine in.

De reguliere Tacx zwwetdoek T2930 heeft geen extra vak voor je smartphone, de Tacx T2931 voor smartphone heeft daarentegen wel een extra doorzichtig vakje voor je smartphone.

 

Tacx zweetdoek voor Smartphones T2931

Tijdens een training zweet je veel. Het zweet dat van je afdruipt is zeer agressief en kan een fiets, met name het balhoofd, aantasten (corrosie). De Tacx Sweatcover voor smartphones is een zweetdoek met een zak voor de smartphone die de fiets tegen transpiratievocht beschermt en het bedienen van de Smartphone nog steeds mogelijk maakt. De Tacx zweetdoek voor Smartphones is vervaardigd uit vochtopnemende materialen en is gemakkelijk te (de)monteren. De Tacx zweetdoek voor Smartphones past op iedere fiets. Geschikt voor verschillende smartphone formaten (lengte max. 138 mm, breedte max. 68mm).

Kenmerken van de Tacx zweetdoek voor Smartphones T2931:

 • Geschikt voor alle Tacx en Fiets combinaties
 • Stevige montage aan stuur en zadelpen
 • Driehoekig ontwerp van duurzaam absorberend materiaal
 • Maximale maten telefoon: 138 x 68 mm
 • Telefoon te bedienen door het transparante venster

 
Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X