Geef mij een SUPERDEAL!

Wil jij een SUPERDEAL?!

sluit
OK

De vanbon-sport SUPERDEAL code biedt extra voordeel op speciaal geselecteerde SUPERDEAL producten. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt de gratis SUPERDEAL code. Profiteer nu!

Ben je reeds aangemeld voor de nieuwsbrief maar weet je de SUPERDEAL code niet meer? Vraag je SUPERDEAL code bij ons op: support@vanbon-sport.nl

Zoek

Vind reuze voordelige deals in onze OPRUIMING! (OP=OP)

BUNDEL!

Tacx Booster fietstrainer T2500 + Tacx Zweetdoek T2930

U ontvangt een Tacx Booster fietstrainer T2500 met bijbehorende Tacx Zweetdoek T2930

 • Geen verzendkosten
Tacx Booster fietstrainer T2500
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
Tacx Zweetdoek regulier of voor smartphone
T2930 (regulier)
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
T2931 (smartphone)
(+3,55 euro)
leverbaar in 1 tot 3 werkdagen
€204,00
in winkelwagen

Tacx Booster fietstrainer T2500

Tacx Booster T2500 met skyliner

Tacx Booster

Geef jezelf een boost met de Tacx Booster. Deze stoere fietstrainer levert pure kracht. Dankzij de sterke magneetrem genereert de Booster een zeer hoog vermogen bij een lage snelheid. Het geïntegreerde remsysteem bestaat uit 2x 8 permanent magneten met een 2 kg vliegwiel en biedt een maximale weerstand van maar liefst 1050 Watt.

De Booster is makkelijk te monteren en ook veilig, omdat de rem is ingebouwd en de renner dus niet meer in contact kan komen met het hete vliegwiel.  De Booster is de nieuwe nummer 1 fietstrainer van de profs voor hun warming-up en trainingen. Maar deze populaire fietstrainer is er natuurlijk ook voor alle andere mensen die graag tacxen.

Ook de beste profrenners kunnen niet zonder hun fietstrainer van Tacx, die zij gebruiken in de warming-up voor wedstrijden en tijdritten. Het robuuste frame staat onwrikbaar op de grond en is berekend op de grootste krachten. Kort voor de start van een koers zijn deze hoge vermogens onmisbaar.

De superkrachtige Booster is momenteel de absolute topper van de Tacx Pro Teams en de officiële warming-up trainer bij de Olympische Spelen & de wereldkampioenschappen van de UCI.

Fietstrainer

 • Inclusief Skyliner voorwielsteun
 • Stuurschakelaar, 10 standen
 • stand alone trainen
 • Universele passing wielen met diameter 600 t/m 710 mm
 • Eenvoudige montage remsysteem
   

Magneetrem

 • Geïntegreerd remsysteem met 2x8 permanent magneten
 • Maximale weerstand 1050 Watt
 • 2 kg vliegwiel

 

 


Tacx Zweetdoek regulier of voor smartphone

De keuze uit de reguliere (T2930) versie of speciaal voor smartphone (T2931)

Tacx Zweetdoek

Tijdens intensieve work-outs kan transpiratievocht corrosie veroorzaken aan de fiets. De Tacx zweetdoek is vervaardigd uit vochtopnemende materialen en ontworpen om de fiets optimaal te beschermen.

Deze slim ontworpen zweetdoek wordt gespannen op één punt tussen de zadelpen en op twee punten aan het stuur zodat er een driehoekig oppervlak ontstaat die zweetvocht perfect opvangt.

Als de Tacx Zweetdoek vuil is kan deze gewoon de wasmachine in.

De reguliere Tacx zwwetdoek T2930 heeft geen extra vak voor je smartphone, de Tacx T2931 voor smartphone heeft daarentegen wel een extra doorzichtig vakje voor je smartphone.

 

Tacx zweetdoek voor Smartphones T2931

Tijdens een training zweet je veel. Het zweet dat van je afdruipt is zeer agressief en kan een fiets, met name het balhoofd, aantasten (corrosie). De Tacx Sweatcover voor smartphones is een zweetdoek met een zak voor de smartphone die de fiets tegen transpiratievocht beschermt en het bedienen van de Smartphone nog steeds mogelijk maakt. De Tacx zweetdoek voor Smartphones is vervaardigd uit vochtopnemende materialen en is gemakkelijk te (de)monteren. De Tacx zweetdoek voor Smartphones past op iedere fiets. Geschikt voor verschillende smartphone formaten (lengte max. 138 mm, breedte max. 68mm).

Kenmerken van de Tacx zweetdoek voor Smartphones T2931:

 • Geschikt voor alle Tacx en Fiets combinaties
 • Stevige montage aan stuur en zadelpen
 • Driehoekig ontwerp van duurzaam absorberend materiaal
 • Maximale maten telefoon: 138 x 68 mm
 • Telefoon te bedienen door het transparante venster

 
Om je beter van dienst te zijn maakt vanbon-sport gebruik van cookies.    X